Konečně jsem se dokopal k tomu, abych dal dohromady tuhle stránku.
-
Konečně jsem se dokopal k tomu, abych dal dohromady tuhle stránku. Je to něco, co mě kdysi ukazoval Michal Škop na obyčejné peněžence a reálných penězích — tak tady je to jako lehce interaktivní webovka.
Státní rozpočet z peněženky
Málokdo z nás nosí po kapsách miliardy, a tak je skoro nemožné si představit, co znamenají jednotlivé položky státního rozpočtu.
fajfka.cz (fajfka.cz)
-
Konečně jsem se dokopal k tomu, abych dal dohromady tuhle stránku. Je to něco, co mě kdysi ukazoval Michal Škop na obyčejné peněžence a reálných penězích — tak tady je to jako lehce interaktivní webovka.
Málokdo z nás nosí po kapsách miliardy, a tak je skoro nemožné si představit, co znamenají jednotlivé položky státního rozpočtu.
fajfka.cz (fajfka.cz)
@filiph Tohle je super! Akorát by se mi to líbilo spíš měsíčně, člověk by to pomyslně srovnal třeba s Netflixem, komerčním pojištěním, apod. Máloco se (v Česku) platí týdně.
-
@filiph Tohle je super! Akorát by se mi to líbilo spíš měsíčně, člověk by to pomyslně srovnal třeba s Netflixem, komerčním pojištěním, apod. Máloco se (v Česku) platí týdně.
@honzajavorek Je to schválně týdně, protože měsíčně už jsou to podle mě částky, které málokdo "nosí v peněžence". Když se bavíme o třech tisícovkách, tak to má ještě lidské měřítko.
Pojištění a Netflix platíš měsíčně, ale mlíko a chleba kupuješ častěji.
-
@honzajavorek Je to schválně týdně, protože měsíčně už jsou to podle mě částky, které málokdo "nosí v peněžence". Když se bavíme o třech tisícovkách, tak to má ještě lidské měřítko.
Pojištění a Netflix platíš měsíčně, ale mlíko a chleba kupuješ častěji.
@filiph A přepínátko by nebylo?

-
@filiph A přepínátko by nebylo?

Napiš do polička 4x víc a kušuj!
-
@honzajavorek Přesně to mě napadlo taky.
@filiph -
@filiph a co prestupny roky?
@honzajavorek -
fajfka.cz (fajfka.cz)
@filiph Would be great if we had this for Germany too...
-
@filiph Dyť to AI dokódí za deset minut

-
@filiph Dyť to AI dokódí za deset minut

@filiph Byl bych skvělej produkťák, žejo?

-
@filiph Byl bych skvělej produkťák, žejo?

@honzajavorek tady máš:
Dozvěděl jsem se o tom až dnes. Myslím, že je to přesně ten směr, kterým by se to ubíralo, kdybych chtěl přidávat features
-
fajfka.cz (fajfka.cz)
@filiph To je dobré.
-
R relay@relay.infosec.exchange shared this topic on