#F1 i #F1PL i może jeszcze #ElevenSports i #E11
-
mogę ci ja wykupić dostęp do E w kablu, ALE dla Eleven nie mam cofania/odtwarzania po fakcie (10/mc)(sic!).
mogę wykupić WP Pilota - ale tam jest odtwarzanie wstecz o 2h z tego co widzę (150/rok)
Apka Eleven - nie ma cofania wcale z tego co rozumiemMamy coś jeszcze alternatywnie? Niestety mój dostawca TV to Netia -> czyli mam IPTV od nich podpięte po hdmi, a nie mam opcji korzystać z karty CI w telewizorze i nagrywania z poziomu samego telewizora

-
mogę ci ja wykupić dostęp do E w kablu, ALE dla Eleven nie mam cofania/odtwarzania po fakcie (10/mc)(sic!).
mogę wykupić WP Pilota - ale tam jest odtwarzanie wstecz o 2h z tego co widzę (150/rok)
Apka Eleven - nie ma cofania wcale z tego co rozumiemMamy coś jeszcze alternatywnie? Niestety mój dostawca TV to Netia -> czyli mam IPTV od nich podpięte po hdmi, a nie mam opcji korzystać z karty CI w telewizorze i nagrywania z poziomu samego telewizora

@emill1984 (ha!), ktoś jeszcze z bańki F1/Bundesliga tu się kręci?
-

@wikiyu Ja będę po staremu na WP Pilocie F1 oglądać.
Kolega psy wieszał na używaniu Eleven bezpośrednio więc się nie skuszę. WPP może nie jest cudem ale działa i ogarnąłem większość jego fakapów.
-
@emill1984 a dekoder pozwala na nagrywanie F1?
-
@wikiyu Ja będę po staremu na WP Pilocie F1 oglądać.
Kolega psy wieszał na używaniu Eleven bezpośrednio więc się nie skuszę. WPP może nie jest cudem ale działa i ogarnąłem większość jego fakapów.
@hrw a dobrze rozumiem że na WPP można tylko 2h cofnąć i tyle?
Czyli jak start wyścigu jest o 14tej, to max o 16 muszę zacząć oglądać... czy jest tam jakiś magiczny myk by mieć nawet głupie 12h luzu? -
@emill1984 Pytam bo wiem że niektóre usługi blokowały nagrywarki w wypadku F1 przez jakieś durne umowy licencyjne

-
@hrw a dobrze rozumiem że na WPP można tylko 2h cofnąć i tyle?
Czyli jak start wyścigu jest o 14tej, to max o 16 muszę zacząć oglądać... czy jest tam jakiś magiczny myk by mieć nawet głupie 12h luzu?@wikiyu kurde, tu mnie masz - zwykle oglądałem na bieżąco, więc nie pamiętam jak było.
-
@emill1984 jutro 15:40 E1, live z testów, myślę że to ta sama licencja

-
@wikiyu kurde, tu mnie masz - zwykle oglądałem na bieżąco, więc nie pamiętam jak było.
@hrw jak masz WPP to spróbuję pamiętać by się pojutrze odezwać czy będziesz miał dostęp do jutrzejszego testu

-

@wikiyu Ja oglądam z Canal+ Online
-
@hrw jak masz WPP to spróbuję pamiętać by się pojutrze odezwać czy będziesz miał dostęp do jutrzejszego testu

@wikiyu Na testach moze byc inna licencja. Testy produkuje F1TV bezposrednio.
-
@wikiyu Na testach moze byc inna licencja. Testy produkuje F1TV bezposrednio.
@jskeletti sygnał "wyścigu" i tak dostarcza tylko F1TV, tylko stream dziennikarzy którzy są na miejscu ma własną produkcję tj kamery, audio...
No i przy tym jak F1 pilnuje tego co z video się dzieje to wątpię by była luźniejsza licencja na testy. -
R relay@relay.infosec.exchange shared this topic