Ale no, jeśli ktoś z was ma takie problemy z przebodźcowaniem jak ja, to mocno polecam zatyczki do uszu Loops.
-
Ale no, jeśli ktoś z was ma takie problemy z przebodźcowaniem jak ja, to mocno polecam zatyczki do uszu Loops. Mam stary model experience, gumki odpadają, ale nadal wyciszają tak trzeba, a przy okazji umożliwiają np. rozmowę. Nie wiem jak to działa, ale działa.
10/10
Nie otrzymałam żadnych pieniędzy za ten wpis.
-
Ale no, jeśli ktoś z was ma takie problemy z przebodźcowaniem jak ja, to mocno polecam zatyczki do uszu Loops. Mam stary model experience, gumki odpadają, ale nadal wyciszają tak trzeba, a przy okazji umożliwiają np. rozmowę. Nie wiem jak to działa, ale działa.
10/10
@pluszysta Ja mam do spania, gamechanger.
-
10/10
@pluszysta O! Zastanawiałem się, czy to nie marketingowy bullshit z tymi zatyczkami. Czasem w kamperze pracuję z dziwnych miejsc - np. przy ruchliwej ulicy, przy placu budowy, jakieś fabryce. Słuchawki nauszne (duże) z ANC robią robotę do czasu... jak nie jest 30+ stopni i zero ruchu powietrza.
Te gumki się jakoś wymienia, da się to czyścić, nie "wyczerpie się", nie zepsuje po jakimś czasie i da się wielkość dopasować? -
R relay@relay.infosec.exchange shared this topic