@Raskolnikow No dobra, ale… to dlaczego wsiadamy na konia i robimy rzeczy od lewej strony?
-
@Raskolnikow
No dobra, ale… to dlaczego wsiadamy na konia i robimy rzeczy od lewej strony?I w ogóle tak się robi?
-
@Raskolnikow
No dobra, ale… to dlaczego wsiadamy na konia i robimy rzeczy od lewej strony?I w ogóle tak się robi?
@Raskolnikow
BTW na motocykl/motorower też wsiadamy od lewej strony. I to ważne jest często. Dlaczego? Bo z prawej strony bywa rura wydechowa … gorąca lrura wydechowa i wsiadanie od tamtej strony boli… długo. -
@Raskolnikow
BTW na motocykl/motorower też wsiadamy od lewej strony. I to ważne jest często. Dlaczego? Bo z prawej strony bywa rura wydechowa … gorąca lrura wydechowa i wsiadanie od tamtej strony boli… długo.@wariat @Raskolnikow a ja myślałem, że to przez nóżkę! Bo ona zawsze jest z lewej

-
@wariat @Raskolnikow a ja myślałem, że to przez nóżkę! Bo ona zawsze jest z lewej

@PabloveSky
Psipadek? Nie tą razą.
-
@PabloveSky
Psipadek? Nie tą razą.
@wariat @Raskolnikow a ja nadal nie wiem czemu się wsiada na konia i z której strony! Z przodu? Z tyłu? No jak?...
-
@wariat @Raskolnikow a ja nadal nie wiem czemu się wsiada na konia i z której strony! Z przodu? Z tyłu? No jak?...
@wariat @Raskolnikow dobra zapytam AI
-
R relay@relay.mycrowd.ca shared this topic