zbliża się 3.14 więc dziecko młodsze miało wyjście ze szkoły na wydział matematyki i informatyki umk.
-
zbliża się 3.14 więc dziecko młodsze miało wyjście ze szkoły na wydział matematyki i informatyki umk. były dwa wykłady, z czego jeden, jakże nie jestem w ogóle zaskoczona, o AI.
w skrócie: uczcie się programować z AI bo to wasza przyszłość!
🤮 -
zbliża się 3.14 więc dziecko młodsze miało wyjście ze szkoły na wydział matematyki i informatyki umk. były dwa wykłady, z czego jeden, jakże nie jestem w ogóle zaskoczona, o AI.
w skrócie: uczcie się programować z AI bo to wasza przyszłość!
🤮@xlenka ta vibe coding przyszłością 🫣
-
@xlenka ta vibe coding przyszłością 🫣
-
-
@xlenka @mattesilver @arek
Jeżeli najpierw mamy rozumienie, to czemu by się nie wesprzeć narzędziami typu Ajowego - gorzej, jeżeli jest narzędzie, a brak rozumienia. -
@xlenka @mattesilver @arek
Jeżeli najpierw mamy rozumienie, to czemu by się nie wesprzeć narzędziami typu Ajowego - gorzej, jeżeli jest narzędzie, a brak rozumienia.@kuba zdarza mi się przeprowadzać rekrutacje techniczne w moim korpo i muszę powiedzieć, że jest źle. Często gęsto kandydaci nie potrafią napisać z palca prostego kodu albo wytłumaczyć różnic wzorców projektowych, ale zpromptować już tak...
-
@kuba zdarza mi się przeprowadzać rekrutacje techniczne w moim korpo i muszę powiedzieć, że jest źle. Często gęsto kandydaci nie potrafią napisać z palca prostego kodu albo wytłumaczyć różnic wzorców projektowych, ale zpromptować już tak...
@arek@mastodon.internet-czas-dzialac.pl @kuba@wspanialy.eu
a czym się różni most od adaptera?

-
R relay@relay.mycrowd.ca shared this topic