Na delegacyjny wyjazd zapomniałem zabrać stojaka na telefon, więc zaimprowizowałem sobie takowy z futerału na okulary
-
Na delegacyjny wyjazd zapomniałem zabrać stojaka na telefon, więc zaimprowizowałem sobie takowy z futerału na okulary

-
R relay@relay.publicsquare.global shared this topic
-
@centopus jutuba najczęściej
-
@LukaszD nie opatentowałem, można korzystać
-
@centopus bo na tel jestem zalogowany na konto, mam swoje playlisty itp. a nie chcę parować telefonu z przypadkowymi urządzeniami
-

@ihor - na zdjęciu widzę, że masz etui. Polecam wymienić na takie, które można albo złożyć tak, że działa jako stojak, albo takie z pierścieniem z tyłu, który służy jako zabezpieczenie przy trzymaniu oraz jako nóżka do podparcia.
Mam takie jak na screenie i sobie bardzo chwalę właśnie za ten pierścień oraz za osłonę obiektywów.
-
@ihor - na zdjęciu widzę, że masz etui. Polecam wymienić na takie, które można albo złożyć tak, że działa jako stojak, albo takie z pierścieniem z tyłu, który służy jako zabezpieczenie przy trzymaniu oraz jako nóżka do podparcia.
Mam takie jak na screenie i sobie bardzo chwalę właśnie za ten pierścień oraz za osłonę obiektywów.
-
@centopus no tak, nie trzeba parować tylko się połączyć ;/ dla mnie wychodzi na jedno.
Nie ufam tym urządzeniom, są dziurawe i nigdy nieaktualizowane.
Po prostu tak mam.